Magazin

Evo šta znači sanjati crkvu: Vaš um priziva ovaj san sa velikim razlozima

Crkva se pojavljuje u snovima najčešće kada nam je potreban putokaz, snaga ili "buđenje" u budnom svijetu.

Srpska pravoslavna crkva
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Međutim, koliko god bili povezani sa crkvom ili ne, ona u snovima može imati dobro, ali negativno značenje.

U pozitivnom smislu, ta značenja mogu ukazivati na to da ste na putu ka duhovnom rastu, istini, vođstvu, iscjeljenju i ljubavi.

U negativnom smislu, oni mogu predstavljati mjesto osude, stida ili nelagode zbog prošlih ili sadašnjih iskustava.

Bez obzira na specifično značenje sna, on može poslužiti kao poziv da produbite svoju vezu sa Bogom i da istražite kako je duhovnost uticala na vaš život. Bilo da se trudite da se pomirite sa bolnim iskustvima ili prihvatite pozitivna, san o crkvi može biti podsjetnik da razmislite o svom duhovnom putovanju i tražite veće razumijevanje i smisao.

Crkva kao pozitivan simbol u snu

Putokaz, mudrost, istina, isceljenje, ljubav, duhovno buđejne – to su sve pozitivni simboli koje crkva može pokazivati u snu.

Crkva se često posmatra kao mjesto gdje neko može da doživi iscjeljenje, ljubav, snagu i gore navedene simbole, dok je okružen zajednicom. Ako sanjate crkvu, to može ukazivati na potrebu da se okružite ljudima koji su ljubazni, nesebični i pažljivi prema vama i vašim osjećanjima. Takođe, crkva može značiti da ste napredovali i da sazrevate duhovno. Ako ste to osjećali, onda vam sada um zvanično daje priznanje.

Pročitajte još

Crkva kao negativan simbol u snu

Važno je napomenuti da za neke ljude ideja crkve može imati negativnu konotaciju, prenosi Telegraf.

Ako je to vaš slučaj, možda bi bilo od pomoći da razmislite zašto se tako osjećate. Vaše razmišljanje bi moglo pružiti uvid u to zašto sanjate ovaj san. Postoji šansa da su vas osuđivali ili da ste ostili nepravdu koja vam je načinjena.

Ako ste se osamili i vama vlada negativna energija, crkva vam se pojavljuje u snu kao opomena za vaše trenutno stanje, kako biste poradili na negovanju vašeg unutrašnjeg bića.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu