Zabava

FAKULTETSKI OBRAZOVAN Zdravko Čolić pored izuzetne muzičke karijere ima i jaku diplomu

Pjevač Zdravko Čolić najveća je muška balkanska zvijezda, a svoju karijeru nije gradio na skandalima, već na kvalitetnim numerama, u kojima su mnogi mogli da se prepoznaju.

Zdravko Čolić
FOTO: ZORAN LONAČEVIĆ / RINGIER

Iako je postigao vanserijski uspjeh u muzičkoj karijeri, Čolić je bilo bitno i da se obrazuje, pa je tako završio Ekonomski fakultet i postao jedan od najobrazovanijih predstavnika estrade.

Zdravko Čolić sa suprugom Aleksandrom je već dugi niz godina u braku, a iz njihove ljubavi izrodile su se dvije kćerke Laru i Unu.

Una Čolić, Zdravko Čolić
FOTO: OLIVER BUNIĆ, INSTAGRAM / RINGIER/SCREENSHOT/COMBO

Una je svojim fotografijama na društvenim mrežama skrenula pažnju na sebe, zbog čega danas broji skoro 45.000 pratilaca, a poznati tata priznao je nedavno da mu smeta njeno eksponiranje.

Pročitajte još

Ona samo nešto slika. Ja je kaznim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva… Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, šta da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa da unajmiš da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike – dodao je pjevač za Avaz.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu