Zabava

"Osjećao sam se POPUT INSTANT SUPE” Čola bio intiman sa pjevačicom iz grupe koja je osvojila svijet, pa se razočarao

Najveća balkanska zvijezda, Zdravko Čolić i dalje je omiljen među ženama, a njegovom šarmu nije mogla da odoli ni pjevačica slavne grupe ABBA, Anifrid Lingstad.

Zdravko Čolić
FOTO: ZORAN LONAČEVIĆ / RINGIER

Naime, davne 1973. u Luksemburgu, gdje je nastupao na “Pjesmi Evrozoviziji”, i predstavio se pjesmom “Gori vatra”, Zdravko Čolić imao je kratku romansu sa pjevačicom slavne grupe ABBA, Anifrid Lingstad o čemu je i svojevremeno pričao.

Grupa Abba
FOTO: TOLGA AKMEN/EPA

– Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pjesmi Evrovizije, gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cijele te trodnevne idile osjetio upotrebljenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stolnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se desi između muškarca i žene je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vježbanje udvoje u teretani – pričao je Čola svojevremeno.

Pročitajte još

Supruga mu profesorka georgrafije

Zdravko Čolić, inače, već decenijama uživa u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom ima dvije kćerke. Aleksandra je profesorka geografije. Ona je godinama velika podrška pevaču, a njihova ljubavna priča je počela iznenada.

Zdravko Čolić sa suprugom
FOTO: RINGIER

– Vkenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života – rekao je jednom prilikom Zdravko, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu