Zabava

FATALNA ŽENA HOLIVUDA Ona raznim ucjenama dolazi do novca, zavela je i NAJMOĆNIJE ljude

Zavodi kako bi dobila dobre uloge, a kada joj se planovi ne ostvare, ucjenjuje i uništava - kako karijere tako i porodice.

FATALNA ŽENA HOLIVUDA Ona raznim ucjenama dolazi do novca, zavela je i NAJMOĆNIJE ljude
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Tako “radi” britanska glumica Šarlot Kirk (28) koja je uništila dva holivudska mogula. Zadnji  u nizu je Ron Mejer (75), donedavni potpredsjednik američkog konglomerata za masovne medije i zabavu “NBC Universal”.

Mejer je u ovoj kompaniji provero 25 godina. Zvijezde su ga obožavale, a onda je ekspresno otpušten zbog privatnih problema koji su isplivali na površinu, piše Blic.

Šarlot Kirk koja na putu do uspjeha nije imala novac jer je odrasla u skromnoj porodici, sa Mejerom koji važi za velikog ženskaroša, bila je mjesec dana i to prije osam godina, dok je bio u braku sa drugom suprugom Keli Čepmen.

Ispostavilo se da je najveći problem Rona Mejera upravo Šarlot Kirk koja ima Aspergerov sindrom, jedan je od nekoliko poremećaja iz autističkog spektra, koji karakterišu poteškoće u društvenoj interakciji i ograničeni, stereotipnii interesi i aktivnosti.

– Pod prijetnjom sam sklopio nagodbu sa Šarlot”, rekao je Mejer

Šarlot Kirk je prije veze sa Mejerom 2013. imala aferu sa Kevinom Tsujiharom (55), koji je u to vrijeme bio direktor filmskog studija “Warner Bros”.

– Znam da si mnogo zauzet, ali kada smo imali odnos u motelu, rekao si da ćeš mi pomoći, a sada me ignorišeš i osećam se iskorišćeno. Hoćeš li mi pomoći kao što si obećao? – napisala mu je Šarlot u jednoj poruci.

Kasnije se Tsujihara, koji ima suprugu i dvoje dece, pravdao da je njegova trogodišnja veza sa britanskom glumicom bila isključivo sek*ualne prirode.

Šarlot se umirila nakon što joj je Tsujihara navodno dao dva miliona dolara. Ipak, i nakon toga je njihova SMS prepiska došla u javnost pa je osramoćeni šef čuvenog studija u martu prošle godine podnio ostavku.

I bivši vjerenik Maraje Keri je poklanjao Šarlot skupe poklone

Šarlot je sa Kevinom upoznao njen bivši ljubavnik australijski multimilijarder Džejms Paker (52).

Bivši vjerenik Maraje Keri je mladu glumicu zasipao poklonima – dijamantima i satom od 66.000 dolara.

Ostao je sa njom u dobrim odnosima i nakon raskida, a sumnja se da mu je Šarlot trebala zbog planova u Holivudu. Paker je bio suvlasnik producentske kuće “RatPac Entertainment” koja je planirala velike poslove sa studijom “Warner Bros”. Očekivao je da će mu njena veza sa Kevinom donijeti korist i plaćao je njene lobističke usluge.

Šarlot Kirk vjerena je reditelja Nila Maršala (50), koji je režirao nekoliko epizoda serijala “Igre prijestolja” i prošlogodišnji rimejk filma “Hellboy”.

Ima indicija da je on režirao i ucjenu zbog koje je otpušten Ron Mejer i to uz pomoć bivšeg dečka Šartlot Kirk Džošue Njutona, reditelja niskobudžetnih filmova.

FBI istražuje takve navode.