Zabava

Glumica priznala da se još oporavlja od razvoda: Da li Anđelina Džoli NAPUŠTA GLUMU i odlazi iz "nezdravog Holivuda"

Anđelina Džoli, kako priznaje nema puno prijatelja, ali uvijek može da računa na svoju djecu.

Anđelina Džoli i Bred Pit
FOTO: BRITTA PEDERSEN/EPA

U novom intervjuu je otkrila kako su joj njeno šestero djece; Medoks (22), Paks (20), Tahara (18), Šajlo (17) i 15-godišnji blizanci Noks i Vivijen najbliskije osobe. Kako je dalje otkrila porodica nastavlja da se oporavlja od glumičinog razvoda od Breda Pita.

– Oni su mi najbliži, oni su moji bliski prijatelji. Mi smo sedam vrlo različitih ljudi, što je naša snaga. Morali smo da se izliječimo. Postoje stvari od kojih smo morali da se oporavimo – rekla je Anđelina Džoli.

Dok glumica i njena deca nastavljaju dalje nakon traumatičnog razlaza, Anđelina se, kako otkriva, oslanja i na usko povezanu grupu prijateljica i kako je rekla ne izlazi na sastanke sa muškarcima.

Anđelina Džoli i Bred Pit
FOTO: MIKE NELSON/EPA

S druge strane Bred Pit nije javno fotografisan s djecom čak sedam godina. Prošlog mjeseca, njegova najstarija kćerka Zahara izostavila je “Pit” iz svog imena i na taj način dala da se nasluti da nije u dobrim odnosima sa ocem. Pitov sin Paks kako je to već sasvim jasno, iz dna duše prezire Pita.

Anđelina je inače za WSJ. Magazin rekla da je njen razvod učinio gotovo nemogućim napuštanje Los Anđelesa, gdje je rođena, odrasla i trenutno živi, baš kao i Pit.

Pročitajte još

– To je dio onoga što se dogodilo nakon mog razvoda. Izgubila sam mogućnost da živim i putujem slobodno kao prije. Preseliću se kad budem mogla – rekla je, izrazivši nadu da će više vremena provoditi u svom domu u Kambodži.

– Odrasla sam na prilično plitkom mjestu. Holivud nije zdravo mjesto – rekla je glumica.

Kako Daily Mail zaključuje iz ovog intervjua, 48-godišnja Anđelina je time dala da se nasluti da želi zauvijek da prestane da glumi. Budući da je, kako kaže, odrasla uz Holivud, nikada nije bila impresionirana istim, piše Žena Blic.

– Nikada to nisam smatrala značajnim ili važnim – rekla je, priznajući da, kada bi danas krenula ispočetka, vjerovatno ne bi odabrala glumu kao svoju profesiju, zbog očekivanja da podijeli intimne detalje iz svog života što se podrazumijeva kada ste poznata osoba.

– Kada sam počinjala, nisam očekivala da će sve biti toliko javno – zaključila je Džolijeva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije