Kultura

Film zavladao svijetom prije premijere: Ako u Gugl ukucate riječ Barbi čeka vas veliko iznenađenje (VIDEO, FOTO)

Ako ovih dana niste na Guglu pretraživali film o kojem svi pričaju, vrijeme je da to učinite, jer je "Barbie" zavladao svijetom prije premijere, a čini se i Guglom.

barbi film
FOTO: WARNER BROS. PICTURES / YOUTUBE/ SCREENSHOT

Kada u Gugl pretraživač upišete “Barbie”, prvo što će vam izaći su trejleri i stranice u vezi sa filmom, a nakon toga slijedi bonus cijeli ekran postaće ružičast i iskakaće vam ružičaste zvjezdice. Isto će se dogoditi ukoliko u Gugl pretraživač ukucate ime rešiserke filma, Greta Gervig ili glavnih glumaca – Margot Robi i Rajan Gosling.

Gugl pretraživač za Barbi film
FOTO: GOOGLE/SCREENSHOT

Film “Barbie” imaće premijeru 20. jula, a čini se kao da cijeli svijet željno iščekuje posljednje ostvarenje Grete Gervig.

Film je nakon pretpremijere za filmsku kritiku dobio odlične recenzije i kratke kritike uz konsenzus da je u pitanju ostvarenje koje može da uđe u pojedinim kategorijama u trku za Oskara, prenosi N1.

Pročitajte još

Naslovnu ulogu tumači Margot Robi, dok je u ulozi Kena Rajan Gosling. I dok svi na osnovu trejlera i prvih kritika komentarišu kako su se oboje fantastično snašli u ovim zadacima – manija oko ovog filma ne jenjava. Najviše pohvala film je dobio na polju produkcije, kostima, scenografije i fantastične glume protagonista.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije