Kultura

(FOTO) "Bili su kao neki ludaci iz Njemačke, OTKAČILI SU IH" Bajaga progovorio o neobičnom susretu sa grupom Ramštajn

Svjetski popularna grupa Ramštajn u petak i subotu su održali velike koncerte u Beogradu u parku Ušće.

(FOTO) "Bili su kao neki ludaci iz Njemačke, OTKAČILI SU IH" Bajaga progovorio o neobičnom susretu sa grupom Ramštajn
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Prije nego što su postali planetarno popularni, momci iz grupe Ramštajn svirali su na jednom festivalu u Sloveniji gdje je nastupao i Momčilo Bajagić Bajaga.

– Ja sam svirao sa Ramštajnom pre jedno 30 godina na nekom festivalu u Sloveniji, kada su oni bili totalno nepoznati – ispričao je Bajaga u podkastu Agelast.

Pročitajte još

– Oni su bili ono kao – eno imaju neki ludaci iz Njemačke, idu sa tri kombija. U jednom se voze, u drugom je oprema, a u trećem su gnjuračka odijela i one sprave za bacanje vatre i to. I svi smo bili u fazonu – šta im je – naveo je Bajaga tom prilikom.

Momci iz grupe Ramštajn su tada izrazili želju da upoznaju slovenačkog Lajbaham, a kako Bajaga navodi, oni su ih “otkačili”.

Koncert Ramštajna u Beogradu
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

– I ovi (Lajbah) kažu kao: “Ko je Ramštajn!?” I uglavnom otkače ih. I poslije jedno dvije godine, Lajbah radi ovdje, ali Ramštajn pravi veliku turneju po Evropi, već su razbili maksimalno. I onda ovi iz Lajbaha pitaju da li bi mogli da budu predgrupa i ovi kažu: ‘Naravno da ne’ – ispričao je Bajaga.

Podsjetimo, za vikend je more ljudi došlo da vidi spektakl grupe Ramštajn, kao i brojne poznate ličnosti, među kojima su bile voditeljka Irina Vukotić i pjevačica Goca Tržan, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu