Zabava

(FOTO) "Bio sam 23 dana u komi" Pjevač Darko Lazić na mjestu gdje je prije 5 godina imao nesreću

Pjevač Darko Lazić prije pet godina doživio je tešku saobraćajnu nesreću kod Brestača u kojoj je jedva ostao živ, a od udes i dan danas ima posljedice.

Darko Lazić
FOTO: RINGIER

On je sada posjetio to mjesto, tačno u sedam sati ujutru kada se nesreća i desila, a na svom Instagram profilu je objavio snimak.

– Prije pet godina u 07.00 sati. Hvala ti Bože što me čuvaš – napisao je Lazić.

Podsjetimo, on je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede, bio je 23 dana u komi, a sada je svojevremeno je ispričao šta mu se tada dešavalo.

Pročitajte još

FOTO: DARKO LAZIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: DARKO LAZIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam poslije nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva mjeseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg. Sve, sve. Disao sam na aparatima mjesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bijele ili svjetloplave zavjese koje su stalno bile tu, letjele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio – otkrio je Lazić, a na konstataciju svojih sagovornika da bi to moglo da se shvati kao da je bio na drugoj strani, odgovorio je:

– Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu