Zabava

“Žao mi je zbog ovog muzičkog lova na vještice” Nikolina Pišek tužna što su Saši Kovačeviću otkazali koncert u Hrvatskoj

Pjevaču Saši Kovačeviću otkazan je nastup u Hrvatskoj u mjestu koje se nalazi blizu Zadra.

“Žao mi je zbog ovog muzičkog lova na vještice” Nikolina Pišek tužna što su Saši Kovačeviću otkazali koncert u Hrvatskoj
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, MILAN ILIĆ / RINGIER

I dok Aleksandra Prijović rasprodaje i petu Arenu u Zagrebu, manji nastupi srpskih izvođača su ovih dana otkazani u Hrvatskoj.

Tim povodom oglasila se i voditeljka Nikolina Pišek, koja kaže, da ju je sram što je došlo do ovoga.

– Ako mi je nešto posebno teško palo u ovom muzičkom lovu na vještice, onda je to otkazivanje koncerta Saše Kovačevića. Čak me je i sram, jer Saša je dečko kojeg bi svaka majka voljela imati za zeta. Pristojan, obrazovan, uspješan, talentovan, drag, uredan, pedantan, elokventan, sportaš, izvanredan vokal i autor, šta ne valja? Žao mi je. Prvi sljedeći koncert, gdje god da bio, ja dolazim – napisala je Nikolina u okviru Instagram storija.

Pročitajte još

– Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obavještavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku – poručili su iz Berekina uz informaciju o povratu novca za kupljene karte, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu