Magazin

(FOTO) "Došlo je vrijeme da volim sebe" Potrošila na solo vjenčanje skoro 8.000 KM

Umjereno samopouzdanje ne može nikako naškoditi i uvijek treba podržati ljubav prema sebi.

Bidermajer
FOTO: LEAH NEWHOUSE/PEXELS

Kad smo kod ljubavi prema sebi, upoznajte ženu koja toliko voli sebe da je odlučila da plati nekoliko hiljada evra i vjenča se sama sa sobom.

Dani je influenserka koja širi “bodi pozitivnost” na društvenim mrežama i jedna je od rijetkih koja sebe zaista prezentuje kao istinski uvijek nasmijanu i srećnu ženu. Očigledno sada znamo ko je čini srećnom.

Naime, za Svjetski dan ljubavi prema sebi, Dani je odlučila da sebe obraduje vječnom ljubavlju i obećala sebi da će biti tu “u dobru i u zlu”.

Ceremoniju je obilježila sa porodicom i prijateljima, a na oltaru dočekalo ju je veliko ogledalo.

Pročitajte još

Kako navodi, oduvijek je maštala da se uda za samu sebe i nikada nije razumjela da je muškarac vodi do oltara. Dani sebe ne bi opisala kao “narcisoidnu osobu”, već kao ženu koja voli sebe.

U emisiji “Ljubav ne sudi”, rekla je da je tokom pandemije odlučila da upozna sebe malo bolje. Počela je da otkriva više o sebi i svojim interesovanjima; pričala je sama sa sobom i vodila sebe na sastanke i večere.

– Kada sam došla do oltara, bilo je baš emotivno – rekla je ona o vjenčanju na koje je potrošila skoro 4.000 evra (skoro 8.000 maraka).

Gledala se u ogledalo dok je izgovarala svoje zavjete, a zatim je podijelila poljubac sa svojim odrazom. Njena porodica i prijatelji slavili su sa njom.

Kako je opisala u jednom momentu, sada je njeno vrijeme da voli sebe, ali ne odustaje od ideje da u nekom momentu u životu sklopi brak sa muškarcem koji je “dostojan” nje, piše “Mirror”

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu