Zabava

(FOTO) GODINAMA KOCKAO PA DOŽIVIO OBRT Ovako danas izgleda sin Zlate Petrović kog je pjevačica dugo finansirala

Pjevačica Zlata Petrović iz ljubavi sa voditeljem Zoranom Pejovićem Pejom ima sina Jovana, a sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem dobila je sina Mikija Dudića, a malo ko zna kako on izgleda.

Zlata Petrović raširenih ruku
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Zlata Petrović sad živi mirnim životom, ali godinama nije bilo tako. Njoj je muke zadavao stariji sin Miki Dudić.

Naime, prema pisanjima medija Miki je imao problem s kockom. S ovim porokom je živio godinama, a njegova majka je činila sve kako bi ga izbavila iz kandži poroka. Ona je i plaćala sve njegove dugove, samo da bi mu sačuvala živu glavu, a o tome i javno govorila.

Pročitajte još

Kako se dalje navodilo, Miki je u jednom trenutku prestao da se kocka, a onda se ponovo vratio starom poroku, a onda je i Zlata digla ruke od njega i prepustila ga sudbini. Tada je Mikija ostavila supruga supruga Milica, sa kojom ima dvoje dece, a on se tada uselio u Zlatin stan.

Međutim, kada je ponovo počeo da srlja u propast, majka mu je rekla da se iseli. Tada su se pojavili tekstovi u novinama da je pjevačica izbacila sina iz kuće.

Kada je shvatio da je prepušten sam sebi, da majka više neće finansijski da mu pomaže, a da otac nije u situaciji, Miki se osvijestio i promijenio život iz korijena. Kocka je sada njegova daleka prošlost, a on se već godinama bavi muzikom. Svira klavijature, ima svoj orkestar.

Danas pjevačica ima odličan odnos sa Mikijem, kao i njen sin Jovan, a o tome svjedoče i fotografije na društvenoj mreži Instagram, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu