Politika

(FOTO) Hoćemo li biti prinuđeni da čekamo Obrenkine izvještaje: Sedmicama ne radi sajt Republičke komisije za sukob interesa

Da li je neko od funkcionera u Republici Srpskoj uhvaćen u sukobu interesa, trenutno nije moguće saznati.

(FOTO) Hoćemo li biti prinuđeni da čekamo Obrenkine izvještaje: Sedmicama ne radi sajt Republičke komisije za sukob interesa
FOTO: FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
Obrenka Slijepčević

Internet stranica Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti RS već sedmicama nije dostupna.

Na njoj su, istina sa zakašnjenjem, objavljivane sve odluke Komisije, podijeljene po sjednicama.

Međutim, to u ovom trenutku nije moguće vidjeti, a od danas postoji i poruka: „Stranica trenutno nije dostupna! Stranica će ukoro biti dostupna. Hvala za strpljenje“!

stranica ne radi
FOTO: KOMISIJA ZA UTVRĐIVANJE SUKOBA INTERESA RS/SCREENSHOT

“Langsa”

Nadamo se da će tako i biti. U suprotnom, bićemo prinuđeni da čekamo godišnji izvještaj ove Komisije Narodnoj skupštini Republike Srpske. A to znači i nove teatralne, nadaleko čuvene, nastupe njihove predsjednice Obrenke Slijepčević.

Pročitajte još

„Oko toga ko je politički podoban, ko nije politički podoban, ja kao drugi ne idem na skupove, neka nađe bilo ko gdje me vidio, ne idem na pjevače, ne idem na ovo. Imaš Jutjub, brate, pa gledaj“, „Ja sam vas zvala na kafu na dođete da pričamo o mom izvještaju. Prema tome, malo sad langsam, da i ja kažem“ – samo su neke od njenih izjava na sjednici NSRS 29. marta ove godine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije