Zabava

(FOTO) "Meni je prosjek bio devet" Pjevačica Rada Manojlović prije pjevanja studirala na državnom fakultetu

Poznata pjevačica Rada Manojlović vraća se na fakultet, koji je napustila prije 16 godina kada je započela muzičku karijeru kroz takmičenje "Zvezde Granda".

Rada Manojlović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Naime, kako kaže, danas veoma popularna pjevačica, ona je 2007. godine bila student ekonomije na državnom univerzitetu u Kragujevcu, a stopirala je učenje, koje joj je baš dobro išlo, zbog pjevačke karijere.

FOTO: A. DOJKIĆ / RINGIER
FOTO: A. DOJKIĆ / RINGIER

Rada Manojlović tvdi da je bila dobar student, ali joj je mikrofon bio draži. Međutim, sada tvrdi da se nimalo ne kaje što nije završila školu, jer zna da će i to jednog dana doći na red.

– U to vrijeme sam učila redovno od ponedjeljka do petka, na trećoj godini sam bila, meni je prosjek bio devet, 8,89. Tada sam upala u “Zvezde Granda”, da sam to ostala da završim, sigurno bih završila sa tako dobrim prosjekom – prisjetila se Rada i dodala:

– Ostala sam u super odnosima sa dekanom i sa svim profesorima drugim, oni mene svi obožavaju, evo i dan danas, koliko je prošlo, od 2007. ja nisam tamo, ima 16 godina, i Bog zabravio da sam kročila tamo, oni mene i dan danas zovu, sve proslave fakulteta, pa godišnjica fakulteta, diplomiranja drugih studenata, ja sam obavezno tamo sa svima njima. Skoro svake godine, i mnogo mi znači da sam ostala u kontaktu sa takvim ljudima, to je ipak jedan drugi svijet, jedan kulturan svijet od kog možeš mnogo da naučiš. Oni me svi cijene i vole, ja im uvijek napravim atmosferu i svi me pritiskaju da završim fakultet – rekla je pjevačica, prenosi Blic.

Rada Manojlović pozira
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Rada Manojlović tvrdi da će ona kad-tad i da privede kraju svoje studije.

– Ne mogu ja sad da uzmem knjigu i da je naučim jedno 20, 30 posto, pa da molim Boga da izvučem odatle ta tri pitanja. Ja moram da naučim cijelu knjigu za desetku jer sam bolesna, razumiješ (smijeh). Ne mora desetka, ali moram da znam cijelu knjigu. Meni taj profesor Peđa, dekan, predlaže da ja to nešto stepenujem, ali uopšte mi se ne sviđa ta ideja, pošto sam ja sujetna jedna djevica, to onda ne bi bilo zvanje diplomirani ekonomista, nego bi bilo viša neka ne znam šta, poslovna, pa što sam onda učila i tupila mozak… Bila bi viša škola. Ne bi bila visoka, pa čekaj… Ako ja imam kapacitet i ako sam kadra da bude visoka, neka, završiću ga u 70 godina, ako budem živa i zdrava. Ljudi su završavali fakultet i u kasnijim godinama, tako da ne moram da brzam. Kad budem nekad sebi dala oduška od ovog posla, uhvatim se lijepo knjige, zagrijem stolicu i završim visoku školu onako kako treba – zaključila je pjevačica za Republiku.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije