Društvo

(FOTO) Mladić ČESTITKOM OCU ZA ROĐENDAN rasplakao Srbiju "Kada god pogledaš u mene i vidiš šta sam postao, možeš da budeš ponosan”

Objava mladića iz Srbije, uslijed emotivnosti i ispoljene ljubavi prema ocu, postala je viralna na Tviteru, gdje su ljudi počeli da je dijele uz knedlu u grlu.

Mladić čestitkom ocu za rođendan rasplakao Srbiju
FOTO: INSAJDER/TWITER/SCREENSHOT

U želji da svom ocu čestita rođendan, mladić iz Srbije koji se potpisuje kao Insajder, dirljivim riječima se prisjetio najtežih trenutaka prilikom odrastanja u kojima je njegov otac bio kao vojnik u ratu. Taj period, zauvijek sačuvan u pismima koje je slao sinu, posebno je dirnuo pratioce, prenosi Blic.

“Nikada neću zaboraviti tvoj smijeh kada si me video”

“Još čuvam tvoja pisma sa ratišta. Pisana štampanim slovima da mogu da ih pročitam. Sakrio sam ih, da ih ne bace. Bio si mojih godina. Ja šestogodišnji klipan koji je znao da sriče slova. I u tom haosu si znao da biti roditelj znači više od toga da nekome daš svoje gene.

Pročitajte još

Da treba dati vaspitanje. Brigu. Ljubav. Ostaće mi u sjećanju urezan i dan kada smo došli po tebe u kasarnu, juna ‘99. Ne zato što si uspio da se vratiš iz tog ludila koje bismo svi najradije zaboravili. Već zato što nikada neću zaboraviti kako si bio nasmijan kada si me vidio.

Srećan. Ponosan. Negdje između tog dana i ovog današnjeg, shvatio sam da želim da, kada god pogledaš u mene, i vidiš šta sam postao, u šta sam izrastao, možeš da budeš upravo takav – nasmijan, srećan, ponosan.

Hvala ti za sve. Srećan ti rođendan, tata! Voli te tvoj bate”, napisao je on u nizu tvitova.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije