Zabava

(FOTO) "Ne znam da li sam nešto bolje vidjela" Severina oduševljena nastupom Konstrakte na "Pjesmi za Evroviziju"

Ana Đurić Konstrakta sinoć se plasirala u finale "Pjesme za Evrovizju" gdje se predstavila pjesmom "Brže, bolje".

Ana Đurić Konstrakta, Severina Vučković
FOTO: LIC TV, DUŠAN MILENKOVIĆ / RINGIER

Pjevačica Severina Vučković podržala je Konstraktu na svom Instagramu, te nije krila koliko je oduševljena pjesmom i njenim nastupom.

– Auuuuu – prvo je napisala pjevačica, a zatim i kačila fotografije u nizu, piše Blic.

Severina objavila stori nastupa Konstrakte
FOTO: SEVERINA/INSTAGRAAM/SCREENSHOT

– Epski – dodala se Severina.

Severina objavila stori nastupa Konstrakte
FOTO: SEVERINA/INSTAGRAAM/SCREENSHOT

Ipak, tu nije bio kraj njenom oduševljenu.

Severina objavila stori nastupa Konstrakte
FOTO: SEVERINA/INSTAGRAAM/SCREENSHOT

– Ne znam jesam li nešto bolje vidjela – poručila je pjevačica.

– Nisam neka pjevačica i toga sam svjesna, nisu to raskošne melodije, pričam neku priču i trudim se da to bude vjerodostojno. U tom smislu sam tu sigurna i vrlo mi je jasno šta radim. Na Evroviziji se pojavljuju ozbiljni muzičari, koji imaju izrazit vokalni talenat, sama znam da tu ne pripadam. Ima autora koji rade slično kao i ja, trudim se da se ne poredim sa drugima, neprijatno mi je – iskrena je Konstrakta, kojoj se život promijenio od te 2022. godine, a sada ponovo okušava sreću na PZE pjesmom “Novo, bolje”.

Pročitajte još

– Ljudi su me doživjeli previše ozbiljno, kao da sve znam. Ne vidim sebe takvu. Kućni sam miš, porodična žena i to je to. Nije mi poremijetilo privatnost, tu ne može da prodre niko, osim kada ga ja ne pustim. Promijenila se dinamika života – rekla je pevačica i dodala:

– Prije Evrovizije sam dosta vremena provodila u kući i nisam ni radila, nego sam bila posvećena djeci, i pisala sam pjesme. Imala sam tu privilegiju da mogu da zapnem i da me nema kada hoću. Onda sam ušla u biznis i to zahtjeva neki chelodnevni angažman. Postala sam zaposlena žena, a porodica stoji. Bilo je potrebno da se u kući reorganizujemo jer mene nema da budem kod kuće i radim sve oko djece- rekla je Konstrakta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije