Zabava

(FOTO) NEĆETE JE PREPOZNATI Pjevačica napustila "Zvezde Granda" nakon skandala sa Marijom Šerifović, a danas živi drugi život

Dunje Popović se jako dobro sjećaju svi vjerni pratioci muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" budući da je obilježila nekoliko sezona ovog TV formata, kako vokalnim izvedbama tako i upečatljivim performansima i odjevnim kombinacijama.

Dunja Popović
FOTO: ZVEZDE GRANDA/YOUTUBE/SCREENSHOTT

Naime, Dunja se tokom takmičenja veoma trudila oko scenskog nastupa i kostima, što se publici veoma sviđalo, a onda je članica žirija Marija Šerifović žestoko udarila po Dunjinom pjevanju u jednoj emisiji i tom prilikom bila je vrlo oštra.

– Nemojte da se za****vamo i da se igramo šarene laže. Svi znaju čemu služe ovakvi kandidati. Jedno je šou, a drugo je pjevanje i vi ste šou! – rekla je, između ostalog, Marija, nakon čega je Dunja mahnula rukom i otišla sa scene “Zvezda Granda”. Tada se prvi put dogodilo da neki kandidat svojevoljno napusti takmičenje usred snimanja emisije.

Nakon ovog skandala Dunja je nastavila da se bavi pjevanjem. Ona nastupa sa svojim bendom na privatnim proslavama i za sada je snimila jednu svoju pjesmu, piše Blic.

Dunja je u međuvremenu završila Učiteljski fakultet, rodila sina Viktora, udala se, ali i razvela.

Osim toga, Dunjin vizuelni izgled se drastično promijenio, ona je iz plavuše prešla u vatrenu brinetu i njen izgled i slike na Instagramu ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije