Zabava

Prvi put stala na scenu i pokidala: Đula (23) iz Cazina oduševila i žiri i gledaoce nastupom u "Zvezdama Granda"

Čim je stala na Grandovu scenu prošle subote, mlada i talentovana pjevačica Đula Drini iz Cazina pokupila je sve simpatije kako publike, tako i stručnog žirija. Od tog dana ne prestaje da se priča o njenom nastupu, a mi vam sad otkrivamo ko je Đula Drini čiji je glas osvojio čitav region.

Đula Drini
FOTO: DULADRINI/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ko je zapravo Đula Drini?

Đula ima samo 23 godine i tek se od skoro profesionalno bavi muzikom. Talenat je naslijedila od oca koji godinama radi kao muzičar u Bosni i Hercegovini.

Za sebe kaže da najviše voli da pjeva, ali i da joj najbolje leži opus „Južnog vetra“, a to je i dokazala prošle subote kada numerama Šemse Suljaković i Dragane Mirković ostavila sve bez riječi.

Osim roditelja i prijatelja, velika podrška joj je i suprug koji je Đulu tokom prvom nastupa bodrio iz čuvene sobe emocija.

– Ja radim kao obezbijeđenje, tako smo se i upoznali, ne bavim se muzikom. Naravno da je sigurna pored mene – rekao je pjevačicin suprug.

Pročitajte još

Đula je i ponosna majka jedne djevojčice, a iako je mlada uspješno postiže sve obaveze kako oko porodice tako i oko posla.

Prije više od godinu dana udala se po svim običajima, a naša ekipa je došla u posjed foografija sa vjenčanja koje možete pogledati u tesktu.

Đula će ove sezone raditi sa Draganom Stojkovićem Bosancem koji je presrećan što je u njegovom timu upravo jedna ovako talentovana pjevačica, piše Grand.

Dobila je i sve pohvale žirija nakon prvog nastupa, a ostao je upečatljiv komentar Đorđa Davida koji je priznao da ne može da vjeruje da iz tako jedne male i sićušne djevojke izlazi tako moćan glas.

Takmičarka broj jedan, kad je vrabac pustio glas, orlovi odletješe, svaka čast – kazao je Đorđe u emisiji „Zvezde Granda“.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije