Zabava

(FOTO) "Nešto nije u redu sa vašim mozgom" Selma Bajrami bijesna zbog poruka na društvenim mrežama

Pjevačica Selma Bajrami obratila se pratiocima na društvenim mrežama, te im poručila da ne koriste njen poslovni broj telefona da joj se udvaraju.

(FOTO) "Nešto nije u redu sa vašim mozgom" Selma Bajrami bijesna zbog poruka na društvenim mrežama
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Koliko puta moram da vam kažem?! Poslovni broj služi za poslovne ponude! Da li ste toliki d**ili da konstantno šaljete vaše slike i ljubavne ponude mom poslovnom timu? – počela je ona, a zatim posavjetovala sve.

– Potražite pomoć jer očito nešto nije u redu sa vašim mozgom! – napisala je Selma.

Pročitajte još

Da podsjetimo, nakon što je 22. januara vraćena sa beogradskog aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, folkerka Selma Bajrami se u više navrata oglasila.

Poruka Selme Bajrami
FOTO: SELMA BAJRAMI/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Selma je u jeku skandala poručivala da “crknu dušmani”, te na mreže kačila snimak iz Beograda za koji se ne zna kad je nastao, a onda i prozvala Novaka Đokovića zbog provođenja vremena sa pjevačicom iz Prištine Ritom Orom.

Onda je i citirala Ramba Amadeusa, koji je govorio o vremenu u kojem se “pumpa” nacionalizam i insistira na podjelama.

Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mjesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi – podijelila je Selma tada na Instagamu njegove riječi, a sad se odlučila za drastičan korak, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu