Zabava

"To je bio čudan period života" Kaja Ostojić skida tetovažu koja je za nju imala veliko značenje

Trend tetoviranja tijela odavno je uzeo maha, a njemu nije odoljela ni pjevačica Kaja Ostojić koja je svojevremeno uradila tetovažu preko cijelih leđa koju želi da skine.

Kaja Ostojić
FOTO: BLIC VIDEO BLIC/SCREENSHOT

Naime, pjevačica je svoje tijelo ukrasila sa nekoliko slika, međutim granu bršljena koja se proteže duž kičme ne želi više da ima o čemu se sada javno oglasila.

– Ne znam da li se sjećate moje prelijepe tetovaže koju sam u jednom čudnom periodu života uradila preko cijelih leđa. E, sada je došao trenutak da ista ode u istoriju, a prvi korak ću napraviti danas. Držite mi fige i mislite na mene jer će ovo biti jedan jako ozbiljan poduhvat jer sam se istetovirala preko cijelih leđa i sada odlučila da je skidam– objasnila je Kaja razlog zbog koga skida tetovažu.

Pročitajte još

Inače, Kaja je nedavno u razgovoru za Grand priznala da joj je mnogo vremena trebalo da shvati da svoje obaveze i sebe treba da stavi ispred muškarca.

-Ljubav je trenutno u drugom planu, što ne znači da je nema, ali jednostavno sam se sada fokusirala na posao. Nisam spremna više na neke kompromise, bitno mi je da nema neke tenzije. Strašno je bitno biti srećan i imati vremena za sve stvari koje voliš u životu. Ljubav nije odricanje i nije recimo da se ja odreknem posla zbog muškarca. Trebalo mi je četrdeset godina da to shvatim, ali nikad nije kasno – zaključila je pjevačica za Grand.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije