Zabava

(FOTO) "Sada sam potpuno imuna na tebe, ne možeš mi ništa" Kaja Ostojić otkrila da je pobijedila svoj najveći porok

Pjevačica Kaja Ostojić već godinama izgleda nevjerovatno. Ona vodi računa o svom izgledu i zbog toga ne čudi što je u top formi.

(FOTO) "Sada sam potpuno imuna na tebe, ne možeš mi ništa" Kaja Ostojić otkrila da je pobijedila svoj najveći porok
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Međutim, Kaja je morala da se odrekne svog najvećeg poroka da bi uspjela da održi vitku figuru. 

Kaja je uspjela da se odrekne slatkiša, bez kojih nije mogla i tim povodom je postavila fotografiju na svoj Instagram profil i objasnila koliko joj je bilo teško da odoli kolačiću koji je držala u ruci.

– Nismo li se mi već negdje sreli? Čini mi se kao da si prešao dug put do mojih, hm, prstiju samo. Neću te pojesti, uzdržavam se od malih slatkih kolačića, danas je tvoj srećan dan. Ali nije tako bilo oduvijek… Pojela sam ja tebi sličnih puno ali sam prestala jer su počeli da mi škode – započela je Kaja, pa nastavila:

Pročitajte još

– Mali kolačići su štetni za dame kao što sam ja. Oni treba da stoje u vitrinama uz njihovu braću bombončiće i djevojčice tortice i da se jedni drugima raduju. Tortice vole da budu u društvu kolačića kao što si ti. Vi lijepo izgledate jedni uz druge na tanjiru i tu pripadate. Tortice vole kolačiće, a bogami i njihovu braću bombončiće. Torticama je svejedno, samo dok su u najljepšim vitrinama. Čudne su te tortice… sa njima nikad nisi načisto. Zato dame kao što sam ja više ne jedu ni tortice. Dakle, kolačićima je mjesto sa Torticama. Nikako blizu dame kao što sam ja. Sad se lijepo, maleni kolačiću, vrati u svoju kutijicu gdje ti je i mjesto. Poslužio si za sliku i tu se tvoja priča završava. Ponudiću te prijateljima, u nadi da za njih nećeš biti toliko loš kao sto si bio za mene. Toliko loš da sam se jedva vratila u normalu… Ali sada sam potpuno imuna na tebe, ne možeš mi ništa – dodala je Kaja, prenosi Novosti Magazin.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije