Zabava

(FOTO) Svakoj sreći presudi neko treći: Rada Manojlović otkrila da li je sa Harisom prekinula zbog nekog drugog

Pjevačica Rada Manojlović nakon što je raskinula sa kolegom Harisom Berkovićem ne želi da priča o njemu, te nije željela ni da otkriva razlog zbog kojeg su stavili tačku na romansu nakon šest godina.

Rada Manojlović pozira
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Međutim, konačno je odlučila da prekine tišinu i stavi tačku na nagađanja da li je od strane pjevača bila prevarena, kako se nedavno šuškalo.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Pjevačica je tek sada otkrila zašto je veza sa Berkovićem bila drugačija od svih ostalih, u kojima je bila:

– Ova posljednja veza jedino nije pukla zbog treće osobe. Kada razmišljam o drugoj osobi, a imam partnera u tom momentu, to je već prevara i ja volim da budem fer igrač i zato odmah prekidam. Čim sam ja pomislila na drugoga, znači da u mojoj trenutnoj vezi nešto nije okej. Inače, muškarci su uvijek za mir, ali ja nisam, ja ne volim mir nikako – rekla je Rada Manojlović za Star.

Pročitajte još

Podsjetimo, Rada je svojevremeno raskinula sa Milanom Stankovićem i započela tajnu romansu preko poruka sa Miomirom Gajićem, koji živi u Americi, a njega je poslije ostavila zbog pjevača, Harisa Berkovića.

FOTO: A. DOJKIĆ / RINGIER
FOTO: A. DOJKIĆ / RINGIER

– Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živjeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega. Neću reći dijete, nego kao, eto, da sam moja majka. Možda sam ja izgubila neki osjećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htjela da se ubijem. Jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je… Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim – ispričala je Rada svojevremeno o raskidu sa Miomirom, prenosi Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu