Zabava

(FOTO) "To mi je uradila jer je zlobna" Šok potez Đine Džinović, zadrugar BIJESAN zbog kćerke Harisa i Meline

Đina Džinović, kćerka modne kreatorke Meline i pjevača Harisa Džinovića, trenutno je u centru medijske pažnje zbog razvoda roditelja, a bivši zadrugar ju je sada javno isprozivao jer ga je blokirala na društvenim mrežama.

(FOTO) "To mi je uradila jer je zlobna" Šok potez Đine Džinović, zadrugar BIJESAN zbog kćerke Harisa i Meline
FOTO: ĐINA DŽINOVIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, Neca Tiktoker, bivši zadrugar je objavio da ga je Đina Džinović blokirala na nalogu društvene mreže TikTok.

Pročitajte još

– Zanima me zašto je kćerka Harisa Džinovića blokirala, a da, zloba ne može da podnese dobrotu – napisao je on i odmah se oglasio ovim povodom:

FOTO:  IAMNECAA / INSTAGRAM
FOTO: IAMNECAA / INSTAGRAM

Ko zna kada me je ona blokirala, ja sam slučajno saznao, nešto sada da vidim i kažem: “Bože, što me je djevojka blokirala?!”. Ma ko zna što je, vjerovatno što je zlobna djevojka, kao što drugi ljudi pričaju, pa ne može da podnese pozitivnu dušu kao što sam ja. Ja ne znam šta je ljudima, da me blokiraju… Još sam mislio da je promijenila ime, kažem drugarici da provjeri, ona kaže da ima profil. Znaš kakvi su ti ti nabijeđeni mamini i tatini sinovi – rekao je Neca za Pink.rs.

Podsjetimo, Haris Džinović se razveo od dugogodišnje supruge Meline, a u velikoj ispovijesti za Blic otkrio je da su njih dvoje spavali u odvojenim sobama i sastajali se samo za intimne odnose. Nakon tih izjava, Melina Džinović je upala u kuću i Haris je odmah prijavio policiji.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu