Zabava

(FOTO) UŽIVA U GLAMUROZNOM ŽIVOTU Ova fatalna crnka je supruga Aleksandra Mitrovića, starija je od njega, a otac joj je poznati sportista

Fudbaler Aleksandar Mitrović u svojoj supruzi Kristini ima najveću podršku. Ona mu je vjetar u leđa u svim sportskim uspjesima i maksimalno uživa u životu sa poznatim fudbalerom.

(FOTO) UŽIVA U GLAMUROZNOM ŽIVOTU Ova fatalna crnka je supruga Aleksandra Mitrovića, starija je od njega, a otac joj je poznati sportista
FOTO: MITROVIC__KRISTINA/INSTAGRAM

Aleksandar i Kristina su dugo bili u vanbračnoj zajednici i naravno, mnogima je pored njegovih fudbalskih uspjeha posebno zanimljiv i njegov privatni život, a pogotovo odnos sa lijepom suprugom. Kristina mu je rodila troje djece, i inače je kćerka našeg čuvenog sportskog radnika, nekadašnjeg fudbalera, sada trenera Aleksandra Janjića.

Naš fudbaler našao je novi angažman u Saudijskoj Arabiji, gdje sad igra za Al Hilal. Oni su se prošle godine preselili u tu zemlju, a Kristina nerijetko na svom Instagramu profilu objavljuje slike luksuznog života i čini se da bračni par zaista uživa.

Pročitajte još

Par je jedno vrijeme živio u Britaniji, dok je Mitrović igrao za Fulam, ali kako se pisalo imaju dosta nekretnina u Srbiji. Pisalo se da je fudbaler u prestonici Srbije pazario luksuzni stan za koji je dao 800.000 evra, a ima apartmane na Kopaoniku, ali i u rodnom Smederevu.

Na slikama možemo vidjeti da Kristina ide u korak sa modom. Voli skupe, brendirane torbe, a izgleda da ih u kolekciji ima puno.

Par ljetnje odmore provodi najčešće na jahti, a takođe, često vole da otputuju na neko egzotično mjesto, a svi su primijetili i da je Kristina opasno zgodna kad se skine u bikini, piše Blic.

Ono što je mnogima posebno zanimljivo jeste činjenica da je Kristina dvije godine starija od fudbalera.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu