Zabava

(FOTO) "Zašto me ne pusti da budem normalan?" Ša doživio pomračenje zbog Mione, urlao iz sveg glasa

Aktuelna rijaliti učesnica Miona Jovanović sinoć je svom dečku, reperu Nenadu Aleksiću Ša napravila ljubomornu scenu i tom prilikom su se žestoko posvađali.

Nenad Aleksić Ša
FOTO: ZADRUGA/SCREENSHOT

Naime, voditelj Milan Milošević našalio se da je Ša tokom žurke gledao u pjevačicu koja je te noći zabavljala učesnike, Mirnu Košanin. Miona je zbog toga napala repera.

– J**o me pas jer sam dobar koliko sam dobar. Neću da me neko j**e u glavu. Ne mogu više da izdržim. Normalan sam danima. Ne može ona da se popravi. J**e me kako stigne. Ja gledao nekog? Ajde bre više. Šta je ovo? Zašto me ne pusti da budem normalan? Zašto me samo ne pusti da budem okej? U šoku sam – rekao je Ša.

Pročitajte još

– Smiri se – dodao je Terza.

– Ne mogu da ovo da tolerišem. Milan se našalio i rekao da sam mjerkao pjevačicu, Miona je to ozbiljno shvatila i naljutila se na mene – kazao je Ša.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša
FOTO: ZADRUGAOFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

– Ti nju gledaš kao Boga – rekao je Terza.

– Previše sam ispravan prema Mioni, a ona mi ovako vraća. Najnormalnija sam osoba koju neko može da upozna. Neću više da me krivi za stvari koje nisam uradio i za koje nisam kriv. Stvarno nisam gledao pjevačicu, ali stvarno nisam to radio. Kad sam loš ne valja, kad sam najbolji ne valja. Šta njoj (Mioni) valja? – kazao je Ša, prenosi Alo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu