Zabava

(VIDEO) Iskrena ispovijest bivše žene Nenada Aleksića Ša "Bog me je pogledao što sam izgubila dijete s njim"

Reper Nenad Aleksić Ša bio je u kratkom braku sa Vanjom Aleksić, koja je sad putem društvenih mreža otkrila na čemu je zahvalna Bogu.

Nenad Aleksic Ša i Vanja
FOTO: NENADALEKSICSHA/INSTRAGRAM/SCREESHOT

Vanja je, kako se odranije zna, izgubila bebu sa Nenadom, a sad je, u razgovoru sa Stefanom Karićem, otkrila:

Pa, izgleda da me je Bog spasio! (smijeh) To je to… Da se rodilo, naravno, živo i zdravo samo… Ali ne može, kad imaš previše stresa, ne može ništa lijepo da ti bude!

Pročitajte još

Ša je, inače, u rijalitiju “Elita” otpočeo vezu sa Mionom Jovanović, pa se nedavno dotakao više žene dok je pričao o sadašnjoj partnerki.

– Ja sam odmah Mioni rekao, misli da me Marko Đedović nagovorio da uđem u vezu sa Mionom. Mene je začudilo jer smo mi drugari od spolja i onda da on izjavi da ja i dalje volim Vanju, glupost. Ja volim Mionu. Od ulaska je prošlo 5 mjeseci, stvari i situacije su se promijenile, moj odlazak za razvod. Nova ljubav, osoba koju volim u koju sam se zaljubio i zavolio. Ja sam ušao razlupan, kao poremećen. Došao sam k sebi, oporavio se, donio sam odluku koju sam donio, niti ću je ikad promijeniti, advokat ima punomoćje da riješi razvod, tu osobu ne želim da vidim nikad u životu. Ne vraćam se nekome ko je jako loš. Ja sam bio frapiran da on kaže da njoj hoću da se vraćam. Šokiran sam jer smo dobri i napolju, ne znam koliko puta više da ponovim da se ne vraćam tom odnosu i da je kraj – rekao je Ša, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije