Zabava

(FOTO) "ZAUVIJEK TVOJ M" Nataša Bekvalac objavila kako se na zadnjem sjedištu drži za ruke sa ovim muškarcem

Pjevačica Nataša Bekvalac slovi za jednu od najljepših pjevačica domaće javne scene, a njen ljubavni život oduvijek je intrigirao javnost.

Nataša Bekvalac drži se za ruke
FOTO: FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, INSTAGRAM / BEKVALCEVA / RINGIER

Nedavno je na adresu Nataše Bekvalac stigla razglednica sa emotivnom porukom: “Moj Nale, jedva te čekam na Ibici. Zauvijek tvoj, M.“, a sada je pjevačica snimila da je stigla na Ibicu i našla se sa čovjekom koji joj je poslao razglednicu.

“Ljubav”, napisala je u opisu fotografije na kojoj se drži za ruku sa pomenutim muškarcem na zadnjem sjedištu automobila.

Pročitajte još

U pitanju je Natašin prijatelj, dizajner Mihailo Anušić.

Nataša Bekvalac
FOTO: FOTO:INSTAGRAM / BEKVALCEVA / SCREENSHOT

“U roditeljstvu sam sama”

Podsjetimo, pjevačica Nataša Bekvalac nedavno je otkrila detalje iz privatnog života.

– Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dvije stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnom u svoj raspored.

Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu djevojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali vidim i njihove očeve – rekla je ona za Blic i dodala:

– Iz ljubavi prema svojoj djeci nikada neću pričati o njihovim očevima pogotovo zato što nemam pretjerano afirmativne stvari koje bih svakako rekla da imam.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu