Hronika

(FOTO) Željko Simić u PRITVORU: Policija zaplijenila plastični eksploziv, puške i HEKLER SA PRIGUŠIVAČEM

Osnovni sud u Bijeljini odredio je pritvor Željku Simiću osumnjičenom za neovlašten promet droga i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja, eksploziva i municije.

pritvor
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Željko Simić je uhapšen u akciji bijeljinske policije i Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

droga oružje
FOTO: PU BIJELJINA

Nakon hapšenja pretreseni su objekti koje je koristio osumnjičeni na području Ugljevika, a u cilju pronalaska dokaza za zloupotrebu droga.

Pročitajte još

Tokom pretresa zaplijenjena je veća količina oružja, te 15 paketa plastičnog eksploziva ukupne težine oko devet kilograma.

droga oružje
FOTO: PU BIJELJINA
droga oružje
FOTO: PU BIJELJINA

– Prilikom pretresa pronađen je i privremeno oduzet hekler sa prigušivačem i pripadajućim okvirom, 15 pakovanja plastičnog eksploziva, tri automatske puške, oko 450 komada municije različitog kalibra, šest detonatora sa daljinskim upravljačima i inicijalnim kapislama, šest inicijalnih kapisli, devet okvira za automatsku pušku, manja količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, tablete koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi, kao i ostali premeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela- saopšteno je iz PU Bijeljina.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu