Zabava

Fudbaler i manekenka UŽIVAJU NA LUKSUZNOM PUTOVANJU: Sofija Milošević SPREMNA ZA POROĐAJ

Lijepa manekenka sa izabranikom Lukom Jovićem odmara se na jednom od najprestižnijih italijanskih ostrva, a vrijeme provode tako što pričaju o imenima za sina.

Fudbaler i manekenka UŽIVAJU NA LUKSUZNOM PUTOVANJU: Sofija Milošević SPREMNA ZA POROĐAJ
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Svjetsku modnu scenu manekenka Sofija Milošević stavila je na čekanje. Atraktivna trudnica koja će u septembru na svijet donijeti dječaka, u društvu emotivnog partnera Luke Jovića uživa na jednom od najprestižnijih italijanskih ostrva. Par je odlučio da napusti špansku prestonicu kako bi na jahti proveli posljednje dane pred dolazak nasljednika koji će mnogo toga promijeniti u njihovom životu.

Iznenađenje

– Sofija obožava Kapri, te je Luka došao na ideju da tajno organizuje čitavo putovanje. Zato je sa bliskim prijateljem nekoliko nedjelja ranije rezervisao privatni avion, a potom i jahtu gdje će provesti dvije nedjelje. Zbog pandemije korona virusa nisu željeli da uzimaju hotel ili neki drugi smještaj, već su shvatili da je najbolje da budu na moru sve vrijeme. Sofiji je Luka samo saopštio da spakuje najpotrebnije stvari i da je vodi na jedno mjesto. Prvo nije razumjela o čemu se radi, ali ju je Luka zamolio da se prepusti njemu i da će sve biti dobro. Kada ih je vozač dovezao do aerodroma, shvatila je da će putovanje potrajati, ali Luka je i tada bio tajanstven te joj nije rekao u kom pravcu leti njihov avion. Kada su sletjeli, Sofija je imala šta da vidi, njeno omiljeno mjesto na svijetu na kojem će provesti dvije nedjelje – objašnjava izvor blizak paru koji je do detalja upoznat sa čitavom pričom.

Kako provode dane

– Bila je vidno iznenađena, a ni u najluđim snovima nije mogla da vjeruje da će se to dogoditi. Ubrzo su stigli na luksuzno plovilo i ukrcali se, te nastavili u maksimalnom uživanju u čarima ovog ostrva. Dane provode tako što krstare i uživaju u moru, a tokom noći obilaze restorane na ostrvu gdje mogu da probaju najbolje specijalitete. Sofija nije razmažena trudnica, te dok uživa na brodu čita omiljene knjige, ali i zabavlja se sa društvom koje je krenulo sa njima na odmor. Ali koristi i vrijeme kako bi napravila zanimljive fotografije i ovjekovječila period trudnoće.

Porođaj

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sofijom kako bismo provjerili kako izgleda njen odmor na ovom rajskom ostrvu, te nam je kratko u poruci poručila:

– Za nekoliko nedjelja će biti porođaj, a mi smo riješili da ovo vrijeme iskoristimo kako bismo uživali i pronašli malo vremena za sebe dok Luki ne počnu poslovne obaveze u klubu. Još nismo odabrali ime za bebu, ali bitno je da smo izbor suzili na nekoliko imena koja nam se najviše dopadaju. Volim Kapri, a najviše mi se dopada energija koja vlada na ovom ostrvu – poručila je Miloševićeva za Blic.

Inače, pitanje da li će uskoro srećni par stati pred matičara nije željela da komentariše.