Zabava

GAGI ĐOGANI O PAKLU NARKOMANIJE "Sa 38 sam počeo, uzimao sam KOKAIN I KLJUKAO SE LIJEKOVIMA"

Gagi Đogani je večeras uhapšen, jer je policija kod njega pronašla dvije kesice kokaina, a denser i nekadašnji učesnik "Zadruge" u više navrata je pričao o problemu sa narkoticima.

GAGI ĐOGANI O PAKLU NARKOMANIJE "Sa 38 sam počeo, uzimao sam KOKAIN I KLJUKAO SE LIJEKOVIMA"
FOTO: GAGIIDJOGANI/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Uzimao sam kokain, a znao sam da se nakljukam lijekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osjećao jadno i bijedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi – kazao je Gagi jednom prilikom.

– Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život – priznao je denser svojevremeno, a naveo je i da je išao na odvikavanje od opijata, te da su mu terapije pomogle da se izvuče iz pakla narkomanije.

Prošle godine je u emisiji “Amidži šou” kazao kad je počeo da se drogira.

Pročitajte još

– Ja nemam problem da odgovorim. Sa 38 godina. Tako kasno. Inače, prije toga sam živio totalno zdravo, bio sam sportista, bavio sam se igrom, plesom. Zalutao, otišao u aut i to je to – priznao je Gagi.

On je prije nekoliko dana za Blic izjavio da mu je odmor bio prijeko potreban nakon učešća u rijalitiju.

– Nisam bio dobro poslije rijalitija, otišao sam na odmor da se oporavim. Poslije Lunine vjeridbe sam stalno nasmijan i raspoložen, toliko sam srećan da ne znam šta da kažem. Još malo ću da odmorim, pa se vraćam obavezama – izjavio je tom prilikom, piše Blic.