Banjaluka

GARANTOVANO OSVJEŽENJE UZ PIVO ZA PONIJETI The Master Craft Brewery povećao proizvodnju (VIDEO)

Kako bi vrhunska zanatska piva mogli degustirati gdje god poželite, The Master Craft Brewery, omiljeno piće Banjalučana nudi i u pakovanju za ponijeti.

GARANTOVANO OSVJEŽENJE UZ PIVO ZA PONIJETI The Master Craft Brewery povećao proizvodnju (VIDEO)
Foto: The Master Craft Brewery/ ustupljena fotografija

Točeno pivo posebno je traženo u vrelim ljetnjim danima, a za ponijeti se nudi u pakovanju od dvije litre.

Pivo je identičnog kvaliteta, ukusa i arome kao ono koje služimo na licu mjesta u proizvodnji i može se čuvati u frižideru do sedam dana. Osim što ga možete servirati kod kuće, jedinstven je poklon dragim ljudima i poslovnim partnerima u posebno brendiranim vrećicama – poručuje vlasnik MCB pivnice Ljubomir Marić.

Proizvodnja vrhunskih kraft piva na znatski način, koji primjenjuje MCB pivara, zahtijeva vrhunski spoj starog i novog. Za proizvodnju piva koriste se tradicionalni recepti u modernoj tehnologiji vrhunskog kvaliteta.

– Na jesen planiramo instalirati liniju za flaširanje piva, pa će se MCB piva moći kupiti u flašicama na policama marketa, kao i u ugostiteljskim objektima koji žele da ponude nešto novo i kvalitetno svojim gostima – najavljuje Marić.

Foto: The Master Craft Brewery/ ustupljena fotografija
Foto: The Master Craft Brewery/ ustupljena fotografija

U vrijeme najvećih mjera izolacije nisu se predali, održali su isti broj zaposlenih i 11. aprila uspjeli instalirati novu opremu, kojom se uduplao kapacitet proizvodnje.

– MCB je najbolje organizovana mala nezavisna pivara u BiH, kako po samim mogućnostima proizvodnog pogona, tako i po količini piva koje možemo proizvesti. Izuzetnu brigu vodimo da tokom proizvodnje ispoštujemo recepture koje su specijalno za nas radili bru masteri iz najboljih kraft pivara u regionu. Takođe se brinemo da se piva čuvaju u hladnom lancu sve do momenta kada se serviraju za konzumaciju – kaže Marić.

Nesvakidašnja ponuda u gradu jesu i njihovi kokteli sa kraft pivom.

Posted by The Master Craft Brewery on Tuesday, June 30, 2020

MCB pivara se nalazi u prizemlju zgrade pored Ugostiteljske škole, uz veliki parking. Enterijer lokala privlači pažnju jednako kao i ponuda proizvoda.

– To je specijalizovan objekat u kojem služimo naša točena MCB piva uz pivski meni, na kome se nalaze rebarca, krilca, burgeri i nekoliko vrsta kobasica. Između nekoliko tura piva nudimo ukusan i kvalitetan obrok po pristupačnoj cijeni. Takođe, iz tap rooma se vidi cijeli pogon za proizvodnju piva. Možemo slobodno reći da je oprema savremena i na svjetskom nivou i upravo je ona garancija da, koristeći tradicionalnu tehnologiju i prirodne izuzetno kvalitetne sirovine, možemo proizvesti kraft/zanatska piva odličnog kvaliteta i izuzetnog ukusa i arome – zaključuje Marić.

A.E.