Zabava

GLASOVIMA PUBLIKE IZBAČEN IZ RIJALITIJA U studiju uslijedio NEOČEKIVANI OBRT

Svake nedjelje iz “Zadruge 2” bude izbačen jedan takmičar. Tako je bilo i sinoć. Lazar Marković je napustio bijelu kuću, a sa njim u trci bili su i Miljana Kulić, kao i Milan Petković.

GLASOVIMA PUBLIKE IZBAČEN IZ RIJALITIJA U studiju uslijedio NEOČEKIVANI OBRT
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Naime, Lazar je osvojio najmanji broj glasova publike, a kako u igri koja im je bila organizovana niko nije odnio pobjedu, nikome nisu ni duplirani glasovi.

Voditelj Ognjen Amidžić je saopštio da Miljana Kulić ima 34 odsto glasova, Milan Petković 51 odsto, dok Lazar Jeremić ima 15 odsto glasova publike.

Lazar se pozdravio sa svojim cimerima, a odmah zatim napustio imanje i otišao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, koja mu je spremila iznenađenje koje niko nije očekivao.

Večeras ćeš se vratiti u “Zadrugu”, ali neće to biti baš tako lako. Da bi se ponovo vratio u “Zadrugu” do srijede ne smije da se otkrije da si se vratio. Moraćeš sam da se snalaziš za hranu. Niko ne smije da zna da si tu. Ovo ti je šansa da se vratiš u borbu za 50.000 evra – saopštila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Lazar je bio u šoku, ali spreman je da odgovori na zadatak.

– Imam već neku ideju u glavi. Znam jedno mjesto, radionica može da se otključa, ali znam još jedno mjesto gdje ne može niko da me vidi – odgovorio je kroz smijeh Lazar.

(Blic)