Zabava

Goca Tržan o kćerki "Leni objašnjavam da nije sramota biti dio naše porodice"

Pjevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković pružaju publici uvid u svoju svakodnevicu putem emisije "Moj savršen brak", a sada je Goca otkrila kako na to reaguje njena kćerka Lena.

Goca Tržan o kćerki "Leni objašnjavam da nije sramota biti dio naše porodice"
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Goca priznaje da Leni nije uvijek prijatno da se pojavljuje pred kamerama.

– Najteže nam je s Lenom da izađemo na kraj. Ona je tinejdžerka, pa često moramo da joj objašnjavamo da nije sramota biti dio naše porodice i nije sramota biti na televiziji. Ali to uvijek riješimo tako što ona izabere kada želi da se pojavi u emisiji – ispričala je pjevačica u emisiji “Kec na jedanaest”, gdje je, inače, otpjevala i neke od njenih najljepših balada pa je na pitanje voditeljke da li ima omiljenu, odgovorila:

– Dešavalo mi se da u razgovoru s ljudima koji vole moje pjesme čujem rečenicu: „Mnogo nas nerviraš, mnogo tužno pjevaš.” Ima dosta pjesama koje stoje u onim dijelovima mene koje ne vidite ispred kamere. U različitim fazama života pronalazila sam se u različitim pjesmama. Tako sam, na primjer, u periodu od 2000. do 2005. najviše voljela pesme “U niskom letu” i “Po mome srcu hodaj”, nakon tog perioda “Haljinu”, onda “Volio si skota” i “Gluve usne”… Sada mi je omiljena moja nova pjesma koju ćete tek čuti. Ja sam sada u godinama kada ne smijem da budem vulgarna i kada smijem da pjevam o situacijama koje su mi se dešavale u životu – kazala je ona, piše Blic.

Prihvati notifikacije