Svijet

“Gori su od četnika, sotone sve vas treba spaliti” Jezivi snimak nastavnice region ostavio u šoku

Učiteljica Bernarda Jug se na mrežema okoristila događajima u Krapinskim Toplicama kada je sebe ispromovisala kao samozvanu aktivistkinju za prava djece i sveopšte navodne slobode.

“Gori su od četnika, sotone sve vas treba spaliti” Jezivi snimak nastavnice region ostavio u šoku
FOTO: BERNARDA JUG/FACEBOOK SCREENSHOT

Usput je umjesto uvažavanje osoblje škole zasula otvorenih prijetnjama, a njen snimak na društvenim mrežama zgranuo je ljude količinom prijetnji i agresijom.

U videu je imenom i prezimenom prozvala pedagoškinju i pozvala ljude da pronađu njen Fejsbuk i pišu joj, a zatim je krenula u napad i na ostale zaposlene škole, prenosi Jutarnji list.

– Ona je pedagoškinja koja je gora od četnika! Ovo zapamtite, ona je gora od četnika! Pa mi se čudimo četnicima u ratu, šta su radili, silovali i klali Hrvate! A gledajte ovo u školi, jedna pedagoškinja stoji na vratima tokom cijelog odmora i ne pušta dijete iz učionice u WC. U Krapinskim Toplicama, zagorska sotona – urla u videu Jug.

U nastavku videa imenom i prezimenom proziva i ostale zaposlene škole, od razredne, do učitelja.

– Ja da sam majka tog djeteta, ta žena više ne bi disala. Imate sreće da ja nisam majka, a ni otac, taj direktor i ta žena više ne bi hodali ni pod brnjarom – viče Jug i nastavlja da ih treba poslati na Goli otok da tucaju kamenje.

– Vi ste sotone, vi ste pobijeđeni! A ti, veterinaru, ministre, reci mi koliko si ti puta pi*** i sr*** – nastavlja Jug u videu.

Zatim proziva i čistačice u školi, proziva ih imenom i prezimenom i govori da će naći onu koja je „glumila da joj je loše“.

– Ako se nakon ovog lajva ne zapalite narode, onda vas treba sve spaliti. Ako se nakon ovog ne zapalite, sve vas treba uštrojiti da nemate potomke. Kompletna država treba da gori – urla Jug u videu koji traje više od 20 minuta.

Jug prijavljena policiji

HRVATSKI STOŽER NACIONALNOG SPASA – BUDNICA I OKRUŽNICA VRO 'GROM'

Posted by Bernarda Jug on Wednesday, August 18, 2021

Kako je Jutarnji list u četvrtak objavio, direktorka zabočkog centra za socijalni rad, Tanja Cujzek, prijavila je Bernardu Jug zabočkoj policiji.

– Poruke koje je ona objavljivala na svom profilu, kao i poruke koje su objavljivali njeni sljedbenici, ali i sadržaji mejlova koji su bili upućeni i na moj mejl, kao i na službeni mail CSS uznemirili su i mene i radnike. Na policiji je da procijeni ima li u njima elemenata prijetnje i nije na meni da to ocijenjujem“.

Prihvati notifikacije