Banjaluka

Građani, strpite se: Javni toalet u parku "Mladen Stojanović" biće popravljen do kraja NAREDNE SEDMICE

Do naredne sedmice, javni toalet u banjalučkom parku Mladen Stojanović biće popravljen, izjavili su iz Gradske uprave Banjaluka, nakon što su se građani počeli žaliti na ovaj problem.

JAVNI TOALET PARK MLADEN STOJANOVIĆ
FOTO: ŽELJKA KNEŽEVIĆ/RINGIER

Kako navode iz Grada, prije nekoliko dana predstavnici nadležnog Odjeljenje za komunalne poslove pristupili su rješavanju ovog problema i plan je da do naredne sedmice budu završeni radovi na popravci automata za kovanice kao i kvake na vratima toaleta, a što je uništeno od strane neodgovornih pojedinica.

Naime, toalet u parku koji je prošle godine renoviran, neupotrebljiv je zbog kvara automata u koji je potrebno ubaciti kovanicu od 50 feninga, kako bi se vrata otvorila, a na vratima muškog WC više nema ni kvake.

Pročitajte još

Građani Banjaluke u ljutni su izjavili da je sramota da javni toalet u parku koji vrvi djecom služi samo kao ukras, iz Grada odgovaraju pozivom svim građanima da čuvaju zajedničku imovinu, tvrdeći da su kvarovi nastali upravo kao posljedica nepažnje.

– Ovom prilikom, apelujemo na građane da čuvaju i ne uništavaju zajedničku imovinu, s obzirom na to da su automati oštećeni prilikom ubacivanja raznih predmeta koji nisu kovanice – kažu iz Gradske uprave, prenosi BL Portal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu