Banjaluka

Grbić (SPS): Nisam smijenjen, već mi mandat redovno ističe

Direktor JK a.d. “Gradsko groblje” Banjaluka Željko Grbić obratio se javnosti putem svog Fejsbuk profila i poručio da nije smijenjen, te da mu mandat ističe 30. jula ove godine.

Željko Grbić
FOTO: SPS

 Ranije danas je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio da je smijenio Grbića, iako, kako on navodi, nema ingerencije za tako nešto.

Grbić se u objavi zahvalio svim prijateljima i ljudima koji su ga kontaktirali danas u kontekstu objava u medijima i na društvenim mrežama i interesovali se za njegov status.

Zahvaljujem se svim prijateljima i dobrim ljudima koji su me danas zvali u kontekstu raznih objava u medijima i na…

Posted by Жељко Грбић – Željko Grbić on Thursday, July 6, 2023

Pročitajte još

– Pet godina sam direktor JK a.d. “Gradsko groblje” Banjaluka. Niko me nije smijenio iako je tako objavljeno u medijima. Mandat mi ističe 30. jula i nemam ambiciju da i dalje obavljam pomenutu dužnost. Gradonačelnik ne može smjenjivati direktore. Takvi postupci se provode u skladu sa zakonom. Za vrijeme mog mandata u JK a.d. “Gradsko groblje” sve vrijeme se radi domaćinski, što potvrđuje činjenice da je u preduzeću, kada sam došao, zaposlen bio 91 radnik, a sada  70. JK a.d. “Gradsko groblje” je jedino gradsko preduzeće koje se ne finansira iz budžeta grada, koje je za ovih pet godina uspješno poslovalo, a svi izvještaji kontrolnih organa i revizije bili su pozitivni – napisao je Grbić u svojoj objavi.

Grbić se na kraju zahvalio svim saradnicima i dobrim ljudima, a naročito svojoj političkoj organizaciji koja mu je, prema njegovim riječima, uvijek pružala podršku.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije