Hronika

GRUOV OTAC U ŠOKU Nije vjerovao kada su mu saopštili loše vijesti, "MISLIO JE DA JE NESLANA ŠALA"

Komšije i prijatelji Dalibora Andonova Grua neutješni su zbog smrti poznatog repera, koga će uvijek pamtiti kao izuzetnog čovjeka.

GRUOV OTAC U ŠOKU Nije vjerovao kada su mu saopštili loše vijesti, "MISLIO JE DA JE NESLANA ŠALA"
FOTO: BALKAN INFO/SCREENSHOT YOUTUBE

Gru je bio izuzetno korektan i dobar čovjek. Sad kad pričam nije mi dobro. Kao komšija, kao čovjek, izuzetan – počinje priču jedan od Gruovih prvih komšija i nastavlja:

– Čovjek u najboljim godinama, moj unuk i Gruov sin su se družili, voze bicikl i trotinet. Stvarno smo bliske komšije i Danica je na svom mjestu.

Komšija porodice Andonov ispričao je za Blic da je bio u blizini kada je Gruovom ocu saopšteno da je izgubio sina.

– Meni nije dobro što se znamo kao komšije, ne mogu ni da zamislim kako je njemu. Juče su mi pošle suze na oči, mene je obavijestio o Gruovoj pogibiji jedan inspektor, prijatelj, jer zna da mi je komšija, nisam vjerovao, pitao sam da nije neka internet patka, a on mi kaže da ima službeni izvještaj. Otišao sam do njegovog oca, on je stalno nešto radio po garaži, pitam komšiju: ‘Gdje je Gile?’, tako ga zovemo, a on kaže: ‘Imao je neki telefonski poziv, otišao je gore u kuću’. Onda sam čuo gore kuknjavu. Nije mi bilo dobro. Zvao sam ga telefonom da pitam, otac nije vjerovao, smatrao je da je to neka neslana šala – ispričao je komšija.

– Ne znam ko mu je javio, vjerovatno neko od drugova sa kojima je Gru bio tamo. Jutros kad sam ga vidio izjavio sam mu saučešće, čovjek je počeo da plače. Meni nije dobro – priča on.