Hronika

Haos na Manjači: Policiji prijetio pištoljem da izbjegne hapšenje, pa ih pokušao pregaziti automobilom (FOTO, VIDEO)

Pravi haos u noći između subote i nedjelje dešavao se na Manjači kada je policija pokušala uhapsiti Viktora Čavića iz Banjaluke, saznaje Srpskainfo.

uhapšeni Viktor Čavić
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Da bi izbjegao hapšenje on je policajcima prijetio pištoljem, a zatim ih pokušao pregaziti automobilom. Radi se o osobi za kojom je raspisana potjernica.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je on uhapšen juče oko 15 časova na teritoriji opštine Mrkonjić Grad, nakon potrage.

– Viktor Čavić je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Napad na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti“ i  D.K. zbog postojanja osnova sumnje da je pomagalo osumnjičenom u izvršenju krivičnog djela – pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Naime, policijski službenici su u nedjelju oko 2.30 časova u mjestu Kola, pokušali zaustaviti vozilo  „BMW“, jer su došli do saznanja da navedenim upravlja Viktor Čavić za kojim je raspisana potraga od strane PU Banjaluka.

– Prilikom zaustavljanja vozila osumnjičeni je usmjerio pištolj prema policijskim službenicima, prijeteći da će napasti na život i tijelo, da bi nedugo nakon toga pokušao vozilom udariti policijske službenike nakon čega je pobjegao sa lica mjestu – pojasnila je Mučibabićeva.

U navedenom vozilu kao suvozač se nalazilo D.K. 

Nakon što je Viktor Čavić juče uhapšen u Mrkonjić Gradu, sproveden je u PU Banjaluka na dalju kriminalističku obradu, saznaje Srpskainfo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije