Hronika

HAOS U GRADIŠKI Pretukao ženu, uhapsili ga, pa pokušao pobjeći i povrijedio policajca

Policija iz Gradiške uhapsila je V. N. iz toga grada zbog sumnje da je proganjao i napao ženu, a zatim nakon hapšenja pokušao je i pobjeći iz policijske stanice, te povrijedio i policajca.

HAOS U GRADIŠKI Pretukao ženu, uhapsili ga, pa pokušao pobjeći i povrijedio policajca
FOTO: MILAN PILIPOVIĆ/RAS SRBIJA

Portparol PU Gradiška Vesna Divljanović rekla je da se on sumnjiči za krivična djela tjelesne povrede, proganjanje i sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje.

Policiji je u nedjelju oko dva časa iza ponoći prijavljeno da je V. N. fizički napao oštećenu i nanio joj tjelesne povrede. Postpuajći po prijavi policija je došla do saznanje da V. N. već duži period prati i uznemirava oštećenu, te da ju je 16. Novembra oko 23 časa i fizički napao – pojasnila je Divljanovićeva.

Prilikom hapšenja on je pokušao pobjeći iz službenih prostorija, te je fizički napao policajca, pocijepao mu dio uniforme i nanio mu povrede.

– O svemu je obaviješten dežurni tužilac. PU Gradiška osuđuje svaki vid nasilnog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja – poručila je Divljanovićeva.