Zabava

"Hodam u trećoj brzini, a pjevam u jedanaestoj" Aca Lukas je bježao od operacije, evo kakve je ranije imao zdravstvene probleme

Hodam u trećoj brzini, a pjevam u jedanaestroj Aca Lukas je bježao od operacij,  evo kakve je ranije imao zdravstvene probleme.

"Hodam u trećoj brzini, a pjevam u jedanaestoj" Aca Lukas je bježao od operacije,  evo kakve je ranije imao zdravstvene probleme
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ/RAS SRBIJA

Pjevač Aca Lukas juče je hitno primljen u Urgentni centar.

Naime, kako je Blic već pisao pjevač je ostao da leži u bolnici kako bi sproveo sva dalja ispitivanja po pitanju njegovog zdravlja.

On se nakon ove informacije i oglasio:

– Dobro sam, imao sam probleme sa stomakom. Zadržali su me par dana da se oporavim… Sve je okej – kratko je izjavio Lukas za Informer.

Inače, Aca Lukas nema naviku da u medijima priča o svom zdravstvenom stanju, međutim, prije par godina, rekao je kako je imao problem sa kičmom, mada mu je ubrzo bilo bolje.

– Kičma mi je sada dobro. Držim se, ali bježim od operacije. Sigurno je skoro neće biti, a da li će morati da je bude, vidjećemo. Hodam u trećoj brzini, a pjevam u jedanaestoj, sa tim bar nemam problem – rekao je svojevremeno Aca Lukas za domaće medije.

Pročitajte još

Da podsjetimo, nakon što je hospitalizovan Aca Lukas, prvi uput je dobio za pregled je kod gastroenterologa, ali se i dalje ne znaju detalji njegove dijagnoze.

Njegov menadžer Saša Mirković rekao je sljedeće juče:

– Istina je da je Aca Lukas završio u bolnici. Samo ću vam reći da se preforsirao, jer je prethodnih dana i nedjelja puno radio – rekao je on za Blic.

Prihvati notifikacije