Zabava

Horoskop i brak: Oni nikako ne bi trebalo da "stanu na ludi kamen"

Veza Djevice i Strijelca vjerovatno je jedna od najslabijih i najmanje prosperitetnih od svih kombinacija u Zodijaku, a brak Lava i Škorpije je sve samo ne poželjan jer su oba znaka vrlo svojeglava.

Horoskop i brak: Oni nikako ne bi trebalo da "stanu na ludi kamen"
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovan i Rak

Brak između Ovna i Raka završio bi se u suzama. Ponekad se različite ličnosti mogu da dobro slažu, ali ponekad to ne bude tako. To važi za osobe rođene u znaku Ovna i Raka. Iako bi njihov brak krenuo dobro i na početku izgledao obećavajuće, Ovan bi ubrzo postao previše dominantan za nježnog Raka. Astrolozi savjetuju da ovi znaci ne idu pred oltar.

Bik i Ribe

Do razvoda Bika i Riba dolazi zbog velike razlike u snovima i ambicijama. Bik želi uspješnu karijeru i ugledan porodični život, dok su Ribe slobodnijeg duha i ne osjećaju se prijatno kada moraju da ispune neka očekivanja.

Blizanci i Jarac

Ovaj par ima razne slabosti, a jedan od najvećih problema s kojim se mogu susresti je nedostatak komunikacije i volje za kompromisom kada su u pitanju neke ključne stvari. Blizanci vole brz život, a Jarac voli kada je njihov život organizovan i sistematičan. Njihov brak ne bi dugo potrajao.

Lav i Škorpija

Spoj Lava i Škorpije je recept za neuspjeh. Oba horoskopska znaka su izrazito svojeglavi i uvijek žele da bude po njihovom. Imaju izuzetno snažne ličnosti pa im je nezamisliv bračni život. Lav i Škorpija bi većinu vremena u braku proveli u svađi.

Djevica i Strijelac

Osobe rođene u ovim znacima trebalo bi sebi da uštede vrijeme i izbjegavaju vezu jedno s drugim kako im srce na kraju ne bi bilo slomljeno. Nemaju puno zajedničkih stvari, a nisu baš ni strpljive osobe, naročito kad treba saslušati i razumijeti tuđe probleme i drame, piše superžena.b92.net.

Prihvati notifikacije