Zabava

"HVALA SVIMA NA BRIZI" Milan Marić nakon što je zaražen koronom otkrio kako se osjeća

Glumac Milan Marić koji je pozitivan na korona virus se oglasio na Tviteru i otkrio da se osjeća dobro.

"HVALA SVIMA NA BRIZI" Milan Marić nakon što je zaražen koronom otkrio kako se osjeća
FOTO: A. SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA

Hvala svima na brizi, dobro sam – napisao je glumac i podijelio šaljiv snimak “Ja vs korona”.

Inače, Marića uskoro očekuje snimanje treće sezone serije “Državni sluižbenik”, ali ekipa će raspored prilagoditi njemu, što je potvrdila Nataša Drakulić.

– Čula sam s Milanom. Nema teži oblik korone. Očekujemo da će se oporaviti za najviše dvije nedjelje. Snimanje naše serije treba da počne u Istanbulu. Trenutno pišem nastavak “Ubica mog oca” i serijom se bave drugi ljudi. Milan će od nas imati podršku i sve što nam bude potrebno – kaže Nataša Drakulić, dramaturg ovog projekta i desna ruka Predraga Gage Antonijevića za Kurir.

Glumac je u toku pandemije veoma vodio računa o svojim bližnjim, koje nije zagrlio gotovo pola godine. On je nedavno otkrio da vodi računa o svom zdravlju i da ide kod psihoterapeuta.

– Ukoliko se ne suočavate s nekom bolešću, odlika mladog čovjeka jeste da o zdravlju uopšte ne razmišlja, da misli da je ono neustrašiv izvor, rijeka koja konstantno teče istim tokom, da može sve. Sazrijevajući, shvatite da to i nije baš tako. Ako uzmemo u obzir gdje i kako živimo, intenzitet informacija koje konstantno primamo, stres, vrijeme koje je nesigurno, turbulentno, blage anksioznosti koje se javljaju na svakodnevnom nivou, moramo se zapitati kako da produžimo osjećaj zdravlja i zaštitimo se od svega što je duže moguće, a da ipak ne živimo krijući se od svega toga. Bitno je osluškivati svoje tijelo i otići jednom godišnje na sistematski pregled. To nije ništa strašno, neophodno je, kao i briga o psihičkom zdravlju – rekao je glumac ranije za Gloriju, piše Blic.

Prihvati notifikacije