Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“HVALA TI BILE” Policajac pod istragom zbog hapšenja tri POLUGOLE MANEKENKE (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Policajac iz Majamija (Florida) upućen je na neplaćeni odmor nakon što se pojavio u video-snimku na kome se vidi kako navodno privodi tri polugole djevojke.

Policijska uprava Majami Biča pokrenula je internu istragu protiv Vilijama Bikera u ponedjeljak, svega nekoliko sati nakon što se “vruć” snimak pojavio na društvenim mrežama.

Foto: screenshot Instagram

Na snimku su tri oskudno odjevene djevojke, od kojih je jedna Plejboj model Fransija Džejms, koje Biker sa lisicama na rukama vodi prema policijskoj stanici.

Sve tri, imaju malo toga na sebi, i pokunjeno stižu do glavnog ulaza, da bi potom stale u vrstu sa zadnjicama okrenutim prema kamerama.

Video se završava tako što policajac odmjerava djevojke od glave do pete.

– Da li volite nevaljalice ili dobre djevojke? Hoćete da platite kauciju za nas? napisala je Fransija Džejms pored klipa, koji je na njenom nalogu imao više od 644.000 pregleda.

I druge manekenke su postavile na mrežu video, koji je ukupno pregledan 1,4 miliona puta.

Fransija je kasnije podijelila drugi video na Instagram Stories, na kome se vidi kako djevojke bez lisica okružuju policajca, koji je ponosno sjedi u policijskom kvad vozilu.

– Hvala, policajče Bile, što si nas pustio – kažu tri djevojke.

– Nema problema, uživajte. Zadovoljstvo mi je da pružam zaštitu i obavljam dužnost – odgovara policajac, da bi potom odjurio svojim vozilom.

Ubrzo nakon što su snimci postavljeni na mrežu, portparol policije objavio je saopštenje:

– U ponedjeljak, sedmog oktobra, policijska uprava je obavještena o videu postavljenom na društvenim mrežama. Šef policije Ričard Klements odmah je pokrenuo unutrašnju istragu i poslao policajca Bikera na privremeni neplaćeni odmor.

(Daily mail)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO