Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

I MJEŠTANI MU POMAGALI Slovenac u Tesliću pratio navigaciju pa završio u ŠUMSKOM BLATU (FOTO)

Hronika
Autor:

Foto: Srpskainfo

Državljanina Slovenije koji se u utorak izgubio na području Teslića dok je automobilom „audi“ pratio navigaciju, pronađen je i spasen, rečeno je za Srpskainfo u policiji.

Portparol PU Doboj, Dragana Kerkez, je rekla da im je u utorak oko 15.10 prijavljeno da je u mjestu Kamenice kod Teslića, u šumi zvanoj “Hatkine njive” pronađen državljanin Slovenije.

Foto: Srpskainfo

-On je svojim automobilom „audi“ zalutao u šumi slijedeći navigaciju, ali je zapao u šumsko blato i nije mogao da nastavi vožnju – pojasnila je Kerkezova.

Po prijavi je postupila policija iz Teslića, koja je na lokalitetu zvanom „Smolin“ pronašla M. Z. iz Slovenije, te su zajedno sa lokalnim stanovništvom vozaču pružili pomoć prilikom izvlačenja vozila.

U spasavanje Slovenca prvi se uputio Darko Stojčinović koji posjeduje šlep službu u tom gradu.

Foto: Srpskainfo

Kaže da im je trebalo skoro četiri sata da pronađu nestalog čovjeka, ali da im je, kad su ga našli, trebalo duže vremena da ga izvuku.

-Vozilo je bilo uništeno i zaglavljeno. Morao sam u pomoć pozvati još neke kolege sa džipovima da ga izvučemo iz blata. Tom prilikom uništio sam i svoje vozilo – ispričao je Stojčinović za Srpskainfo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO