Zabava

Igra Vojinovu kćerku u "Tajni vinove loze": Lijepa Vanja MAMI UZDAHE na Instagramu (FOTO)

U seriji "Tajna vinove loze" koja se od prošle subote emituje na Prvom programu RTS-a igra Anju Tomović, kćerku Vuka Tomovića čiji lik tumači Vojin Ćetković.

Igra Vojinovu kćerku u "Tajni vinove loze": Lijepa Vanja MAMI UZDAHE na Instagramu (FOTO)
FOTO: RTS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Vanju Nenadić (28) gledali smo dosada u brojnim serijama i publika je dobro zapamtila njene uloge.

U “Tajni vinove loze” Vanja Nenadić glumi djevojku koja je studirala enologiju u inostranstvu i koja za sajam priprema vino po uzoru na jedan francuski model.

Nalazi se u središtu priče o dve vinogradarske porodice, njihovoj borbi i komplikovanim životnim pričama.

Kćerka je vlasnika vinarije iz okoline Subotice kog zanimljiva i nedovršena mladalačka ljubav povezuje sa Verom Smiljanić koja brine o vinogradu u Negotinskoj krajini, a koju igra Sloboda Mićalović Ćetković.

Šta to krije mladalačka ljubav i kako će se prepletati priče o emocijama i grožđu, gledaoci će moći da prate kroz 36 epizoda.

Vanja igra jednu od glavnih uloga u seriji rađenoj po priči Mirjane Bobić Mojsilovića i autora Dejana Karaklajića.

Djevojka iz Sombora koja je glumu diplomirala na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, prve glumačke korake pravila je u filmovima “Bićemo prvaci sveta” i “Inkarnacija”, dok je širu popularnost stekla ulogom Lole u seriji “Biser Bojane” reditelja Milana Karadžića, koja se emitovala od 2017. do 2019. godine.

Pročitajte još

Od tada pa do Anje, odigrala je ulogu Milice u “Maminim sinovima”, Margite u “Komšijama” i Sare u “Tajkunu”.

Vanja koja je igrala u somborskim i beogradskim pozorištima, veoma je zapažena na Instagramu, gdje ima više do 14 hiljada pratilaca.

U prvom planu jeste i treba da bude Vanjin talenat, ali se na ovoj mreži uveliko hvali i njena prirodna ljepota. Pratioci kao da se nadmeću ko će napisati ljepši kompliment, piše Žena Blic.