Društvo

"IGRAMO I LOTO I BINGO" Maja je dobila stan u igri na sreću, otkriva i POBJEDNIČKU TAKTIKU

Malo slavlje u krugu najbližih i potpuni šok vladaju u domu Florića u Paraćinu gdje je otišla glavna nagrada, stan u naselju Zemunske kapije, iz prvog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobijedi".

"IGRAMO I LOTO I BINGO" Maja je dobila stan u igri na sreću, otkriva i POBJEDNIČKU TAKTIKU
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Večeras je nakon kraće drame u izvlačenju glavne premije na prvom programu RTS Maja Florić iz Paraćina postala vlasnica stana u Zemunske kapije! Situacija tokom izvlačenja bila je krajnje napeta, pošto je mlada teniserka Olga Danilović prvo izvukla neispravan koverat, pa je prebiranje po kovertama ponovljeno. Olga je potom izvukla baš Majin koverat, a nakon provjere od strane stručnog žirija, Maja je svečano proglašena novom vlasnicom stana u Zemunskim kapijama.

– Presrećni smo i još smo u šoku! Ovako nečemu se nismo nadali – rekla je uzbuđena dobitnica za Blic.

FOTO: RTS/SCREENSHOT
FOTO: RTS/SCREENSHOT

Maja kaže da se u njenom domu proslavlja skromno u krugu porodice, a jedino je svratila najbliža komšinica da podijeli sa njima sreću. Srećna dobitnica je takođe naglasila da iako je situacija zaista povod za slavlje, većeg okupljanja neće biti zbog epidemije korona virusom.

– Ovo je prvi put da smo dobili nešto ovako veliko. Igram i ostale nagradne igre. Godinama unazad igram i Loto i Bingo, međutim, sada sam prvi put dobila nešto ovako vrijedno. Ja uvijek kažem, nemam neki porok, ne pušim, pa hajde bar Loto da igram – kaže raspoložena Maja.

Pročitajte još

Ona dodaje da je poslala između 20 i 30 koverata, a da je jedna bila dobitna u moru od više od tri milona.

– Koliko sam ih poslala možda u sljedećim izvlačenjima dobijem još nešto – kaže Maja u šali i dobrom raspoloženju i dodaje da se “ne bi bunila kada bi dobila i automobil”.

Euforija još ne dozvoljava Florićima da se potpuno osvjeste šta se večeras sve izdešavalo i koliko su sreće imali. Tek ujutru će razmisliti šta će dalje preduzeti i kako će iskoristit novi vrijedan dobitak pošto o tome još nisu razgovarali.