Banjaluka

“IMAM POŠTENU DIPLOMU GIMNAZIJE” Stanivuković objasnio zašto NIJE ZAVRŠIO fakultet

Imam poštenu diplomu i ja je prikazujem na sajtu grada i to svi drugi treba da prikažu. Nakon što vidimo diplome, idemo u novu sistematizaciju rada, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

“IMAM POŠTENU DIPLOMU GIMNAZIJE” Stanivuković objasnio zašto NIJE ZAVRŠIO fakultet
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

On je naglasio da će, na bazi svih diploma, u Gradskoj upravi biti urađena nova sistematizacija i podjela radnih mjesta.

Podsjećamo, na sajtu grada posljednjeg dana prošle godine objavljen je spisak svih zaposlenih u gradskoj administraciji i preduzećima, kao i njihova stručna sprema.

Pročitajte još

– Ako sistematizaciju uradimo prije diploma, pa na bazi čega je onda radimo. Došlo je vrijeme da se prave diplome vrednuju, a lažne diplome sankcionišu. Moj legitimitet je potvrđen mojim izborom. Čak 53.000 ljudi je glasalo za mladog čovjeka sa diplomom Gimnazije. Fakultet još nisam završio. Nijedan dio svoje ličnosti ne krijem. Bio sam odličan učenik, a prve dvije godne fakulteta sa 8,5 prosjekom, a onda sam ušao u koštac sa velikim problemom. Bio sam najmalđi poslanik u istoriji Republike Srpske, a sada i najmlađi gradonačelnik – rekao je Stanivuković za Nova.rs.