Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

„IMAM SVE U TELEFONU“ Nataša otkrila sve detalje veze sa Šakom Polumentom

Zabava
Autor:

Foto: Instagram screenshot

Nataša Radan je jedna od novih učesnica rijalitija Zadruga, koja je za veoma kratko vrijeme skrenula pažnju na sebe zbog raznih glasina koje se vrte oko nje.

U emisiji „Pitanja gledalaca“ stiglo je pitanje za nju, zašto je zavlačila Baneta Čolaka u karantinu, kada je bacila oko na Stefana Karića, a ona je prvo objasnila da nije zavlačila Baneta, pa dodala da nije njen tip.

– Bane nije moj tip muškarca, niti imam o čemu da pričam sa njim – poručila je Nataša.

Bane se ubacio i rekao da je godinama prijatelj sa Šakom.

– Ja se ne bih miješao, Šako je moj prijatelj godinama. Rekao sam sve što sam imao, još sam saznao da je bilo nešto sa Šakom. Poštujem Šaka i ne bih ništa – ubacio se Bane.

Na to se nadovezala Nataša.

– Ne znam zašto pominje osobu koja nije ovdje, kad ne zna situaciju. To nije istina. Pokušava da iskali bijes ovdje, jer mu se nije dalo da bude sa mnom. Hvata se za osobu koja je 30 godina starija od mene. Ja sa tim čovjekom nikakav seksualni odnos nisam imala, nisam imala ništa. Ja se sa njim znam duže vrijeme, ja sam sa njim bila ok, sve imam u svom telefonu, sve čuvam. On se nije složio da uđem ovdje. Bila sam njim na ručku, ali nisam bila sama i nisam ručala, pila sam piće – rekla je, a onda se u svom stilu umiješao Mića.

– Ja sam ubijeđen da te je j*bao – poručio je Mića.

Marko Đedović se ubacio i rekao da postoje privatni snimci Nataše koji kruže internetom, a zatim ispričao da zna šta se dešavalo sa Šakom.

– Oni su se dopisivali, a ja sam je pitao zbog čega se dopisuje sa čovjekom od 50 i kusur godina, a ona je rekla da joj je on puštao poruke, slao glasovne poruke i da će mi ih proslijediti kada izađemo – ispričao je Marko.

(Expresstabloid)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO