Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

INSTAGRAM U TRANSU Viktorija objavila NAJVRELIJE FOTKE IKADA (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: This Morning/Youtube/screenshot

Viktorija Bekam je žena koja je sinonim za modu, a njene kombinacije su nevjerovatna inspiracija i dokaz da su trendovi prolazni, a lični stil i klasika večni.

Upravo je ona zvijezda novog broja grčkog izdanja “Voga”, a editorijal koji je snimila za njih je poprilično iznenađujući.

Naime, nove Viktorijine fotke su prilično vrele i netipične za nju, s obzirom da se dizajnerka gotovo nikada ne pojavljuje u golišavim izdanjima.

Za samo naslovnicu pozirala je u damskoj plisiranoj haljini kobaltplave boje na jedno rame, koju je zavodljivo zadigla, tako da pokaže svoje izvajane, vitke noge.

Inače, interesantno je da haljinu potpisuje grčki brend Zeus + Dione, te je Viktorija odstupila od nepisanog pravila da se uvijek pojavljuje samo u odjeći svog brenda.

Pravo iznenađenje tek je uslijedilo – Bekamova supruga fotografisala se i u minijaturnom šortsu cigla boje u kom su njene manekenske noge tek došle do izražaja.

Ovo je zaista rijetka prilika da vidimo slavnu brinetu u ovako izazovnoj kombinaciji, ali je dozu šika donela ljubičasta bluza sa volanima za koju je istakla da je omiljena iz nove kolekcije njenog brenda.

Četrdesetpetogodišnja majka četvoro djece oduševila je fanove na društvenim mrežama serijom ovih fotki, koji nisu štedjeli riječi hvale, piše Žena Blic.

“Prirodna ljepota”, “Predivno”, “Očaravjuće”, “Kakva nevjerovatna naslovnica”, “Izgledaš kao grčka boginja”, samo su neki od komentara koje je slavna Poš dobila.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO