Zabava

INTERNET U SUZAMA Jelena “čuknula” auto pa mužu ostavila URNEBESNU poruku, njegov odgovor KIDA

Dan zaljubljenih je uveliko iza nas, ali jedna čestitka bračnog para iz Srbije tek danas je postala viralna i nasmijala je sve na društvenim mrežama.

INTERNET U SUZAMA Jelena “čuknula” auto pa mužu ostavila URNEBESNU poruku, njegov odgovor KIDA
Foto: Facebook

Jelena Lengold, poznata pjesnikinja i dobitnica brojnih nagrada za književnost, na svom Tviter nalogu je javno obavijestila svog supruga Aleksandra Baljaka, poznatog srpskog aforističara, o tome kako je imala lakši sudar za koji je ona kriva i da je šteta negdje oko 200 evra, ali mu je takođe poručila da ima u vidu da se sve dogodilo na Dan zaljubljenih.

Dragi ljudi 🙂

Posted by Vladimir Manigoda on Thursday, February 21, 2019

Saopštavam mužu Aleksandru Baljaku pred svjedocima i svekolikim Tviterom da sam čuknula kola jednom čovjeku. Odokativno, 200 evra limarija. Takođe ga ovom prilikom podsjećam da je danas Dan zaljubljenih pa neka uzme i to u obzir – napisala je ona uz dodala da je kriva.

Na ove njene riječi, Baljak je odgovorio u svom stilu.

– Ova moja žena je toliko zaljubljena u mene da ne zna gdje udara – glasio je odgovor koji je pobrao simpatije i izazvao salve smijeha na Tviteru, a vjerujemo i da je stvarno imao razumijevanja za nezgodu koju je doživjela njegova supruga, piše Blic.