Magazin

"NISMO NEŠTO PRI PARAMA" Ogrebao tuđi automobil pa ostavio hit poruku vlasniku (FOTO)

Izgleda da su poruke na šoferkama tuđih automobila postale pravi trend na društvenim mrežama, jer svakodnevno imamo prilike da vidimo nove, zanimljivije, humorističnije fotografije nepotpisanih papirića.

parking
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Ove nedelje titulu najjače poruke osvojila je osoba okarakterisana kao “Pošten ali bez para”.

Naime, na fejsbuk stranici “Prometne zgode i nezgode” nedavno je osvanula fotografija sa Hrvatskih ulica na kojoj se može vidjeti zanimljiva poruka neimenovane osobe koja je nakon što je, po svemu sudeći udarila ili ogrebala tuđi automobil, ostavila poruku koja je nasmijala mnoge.

“Izvinjavamo se, malo smo vas zakačili. I ne vidi se baš, ali ako uočite štetu je**ga. Nismo nešto pri parama” napisano je na poruci stavljenoj ispod brisača automobila koji je pretprpio “nevidljivu” štetu.

Poruka je mnoge na internetu nasmijala do suza, te su mnogi pojurili u dio za komentare.

Pošten, ali bez para 👌

Posted by Prometne zgode i nezgode on Saturday, May 20, 2023

“Pa dobro, pošteno od njega”, “Evo mi ideje za sledeći put”, “Zato i jeste bez para jer je pošten”, bili su neki od komentara.

Poštenje polako postaje posao za gubitnike

Jedan je ipak dao opširno objašnjenje pravog poštenja, na osnovu ličnog iskustva.

– Moj auto je izudaran sa svih strana, imam 4 ili 5 boja tuđeg laka po autu. Poslednji put mi je neko parkingu udario branik da su kopče popucale i sad imam zip vezice. Nikad nikakve poruke ni izvinjenje nisam dobio, ali baš nikad. A ja jednom tek blago ogrebao neki stari auto. Bio sam pristojan i javio se vlasnici koja je odmah vidjela samo evre. Otišli smo do osiguranja, cijeli dan sam izgubio jer je gospođa htjela da izvuče neku siću od mene. Da sam samo otišao ne bi ni znala da se išta dogodilo – poštenje polako postaje posao za gubitnike i bu*ale”, stoji u još jednom komentaru ispod objave.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije